Szülőköszöntő ajándék

Esküvő szülőköszöntő ajándék személyes

A szüleink életünk egyik legfontosabb mérföldkövei életünknek. Nekik köszönhetjük életünket, velünk vannak életünk legfontosabb eseményeinél, támogatnak bennünket, legyen szó akár hétvégi sporteseményekről, az első buliról vagy a házasságkötésünkről, mindig számíthatunk rájuk. Remélem, sokan vagytok abban a szerencsés helyzetben, hogy a házasságkötéseteknél is jelen lehetnek, támogathatnak benneteket életetek egyik legszebb napján!Összegyűjtöttünk pár szülőköszöntő ajándék ötletet, amivel személyes hangvételű köszönetet mondhatok szüleiteknek az elmúlt, együtt töltött évekért.

Apró figyelmességek és gesztusok a Nagy napon, mint megható szülőköszöntő ajándék

1. Nem kell nagy dologra gondolni: egy kis apróság, ami személyes üzenetet hordoz, amit csak Te és édesanyád- édesapád számára jelent valamit. Egy kis medál, vagy egy mandzsetta gomb, egy számotokra fontos esemény képével, vagy egy személyes üzenet akár egy textilzsebkendőbe hímezve.

2. Kedves gesztus, ha a virágcsokorra-, ami Veled van az esküvőd napján mind a fotózás, mind a szertartás alkalmával- ráteszed szüleid esküvői fotóját egy kis medálban.

3. Minden szülő szereti a gyermekéről készült képeket, amelyek valamilyen esemény köré épülnek. Nem kivétel ez alól az esküvő sem. Kérjétek meg a fényképészt, készítsen képet rólatok az esküvői fotózás alkalmával csak a szüleiteknek valamilyen személyes üzenettel vagy akár fényképpel a kezetekben, ami sokat jelent nekik. Vagy az esküvőn kapjon el egy megható pillanatot, ami rólatok és a szüleitekről szól: egy összenézést, egy pillantást…

4. Ha nem lenne közös dalotok a vőlegényeddel a nyitó tánchoz, táncoljatok szüleitek kedvenc dallamára, vagy, ha van közös dalotok, csempésszétek be azt az este folyamán, a hatás nem marad el: csak néz meg szüleid arcát!

Kép forrás 1.

5. Egy koktél, egy kedvenc ital vagy egy étel, édesség a kedvenc cukrászdátokból, ami amúgy nem illik bele az esküvői menüsorba, de szüleid kedvence, lepd meg őket az este folyamán.

6. Esetleg emlékként megmaradt valami a szüleid esküvőjéről: tortatartó, dekorációs elem valamilyen esküvői ajándék, ami fontos nekik: tedd ki a süteményes asztalra vagy szervírozzátok az esküvői tortát azon. Lesz ám meglepetés…

Kép forrása 1.

7. Egy kézzel írt, személyes hangvételű köszönőlevél, ami szívből jön, nem maradhat könnyek nélkül….

Kép forrása 1.

Borítókép forrása