Esküvő

Esküvő a Balatonon

Legyen szó akár nagy vagy kis esküvőről elengedhetetlen, hogy a nagy nap pontos és jól szervezett, zavartalan legyen. Mindannyian szeretnénk, hogy vendégeink mosollyal teli tekintete köszönjön vissza ránk, akik kiváló minőségű ételeket és italokat fogyaszthatnak, a lehető leghangulatosabb esküvő helyszínen, a Balatonon, akár télen, akár nyáron is megfizethető áron. Nézzétek meg romantikus siófoki esküvői helyszínünket és a hozzá tartozó óriási teraszunkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a siófoki Hajóállomásra és a Balatonra. Mindez teljes egészében esküvőtök napján csak, és csak is a Tietek lehet. Nem kell osztoznotok a helyen senki mással, az csak a Ti nagy napotok meghitt esküvői helyszíne, ahol családotok és barátaitok körében eszméletlenül jól érezhetitek magatokat!

Esküvői menü

Az esküvői menü éppolyan fontos, mint maga a helyszín. Minden egyedi elképzelés megvalósításban segítünk legyen szó akár húsimádó, vegetáriánus vagy vegán ételsorról vagy ezek kombinációjáról. Igény esetén a vendégvárás pillanatban is szívesen közreműködünk könnyed, finom falatok megalkotásával.

Esküvő a Balatonon: a tökéletes helyszín

Esküvőtöket bármelyik évszakban is tervezitek, legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, mi egész évben megvalósítjuk álmaitok esküvőjét, úgy, ahogy Ti szeretnétek:

  • mind a belső, mind a külső helyszín csak a Ti rendelkezésetekre áll teljesen ingyen
  • kerek asztalos vagy sorasztalos elrendezés
    • kerek asztalos elrendezés belső térben 90 fő ideális elhelyezése
    • sorasztalos elhelyezés belső térben 90 fő ideális elhelyezése
    • vegyes -körasztalos és sorasztalos- elhelyezés 96 fő ideális elhelyezés
  • menüsorok összeállítása egyedi igények alapján legyen szó akár húsimádó, vegetáriánus vagy vegán ételekről
  • kinti vacsora helyszíne lehet a kerthelyiségben felállított gyönyörű kristálycsillárokkal feldíszített fehér party sátor, mely hűvösebb estéken hőkandeláberekkel jól befűthető. A sátorban kényelmesen akár 100 fő is elfér. Sátor és belső tér összekapcsolásával 150 fő kiszolgálást is tudjuk vállalni

Az esküvő helyszíne könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind gyalogosan. Parkolás az épület melletti önkormányzati parkolóban és a Zsilipnél lehetséges, illetve korlátozott számban a rendezvényhelyszínen is.

Mennyasszony öltöző

Tudjuk, milyen fontos Neked, mint mennyasszony, hogy legyen egy hely, egy kis privát szféra, ahol nyugodtan át tudsz öltözni a menyecske tánchoz a kiválasztott menyecske ruhában és menyecske cipőben, hogy az éjféli menyecske táncból ki tud hozni a maximumot. Tudjuk, hogy szükséged van egy helyre, ahol barátnőid támogatására mindig számíthatsz, legyen szó bármiről is, ami este vagy a mulatozás során előfordulhat- szerintem, akin már volt mennyasszonyi ruha, az tudja, mire gondolok… Mi mindehhez biztosítunk egy kicsi, meghitt, mennyasszonyi öltözőt hatalmas tükörrel, egyedi kárpitozású székekkel, amit az esküvőd napján a rendelkezésedre bocsátunk.

Szállásajánlat

A messziről érkező vendégek elszállásolása sem akadály. Együttműködő partnereink a városban -sétatávolságra az esküvő helyszínétől: