Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín a Balaton fővárosában Siófokon

A kikötő szívében található Szóda rendezvényhelyszín közvetlenül a Balaton mellett kínál belső és külső teret azok számára, akik Siófokon könnyen megközelíthető, gyönyörű panorámával, balatoni kilátással keresnek megfelelő helyszínt életük nagy napjához, az esküvőjükhöz, vagy privát helyszínt születésnapjukhoz, névnapjukhoz, leány- vagy legénybúcsújukhoz vagy osztálytalálkozójukhoz vagy bármilyen jellegű céges rendezvényükhöz teljeskörű catering lebonyolítással.

Esküvő: álom rendezvényhelyszín közvetlenül a Balaton mellett

Ha esküvőtöket a Balaton mellett képzeltétek el, akkor jó helyen jártok! Gyertek el hozzánk, nézzétek meg a teljesen felújított belső termünket, és a hozzá kapcsolódó hatalmas teraszunkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Balatonra és Siófok egyik leghíresebb részére a Rózsakertre. Esküvőtök napján a helyszín csak a Tietek és a násznépé, hogy önfeledten élvezhessétek minden pillanatát!

Tudjatok meg többet Esküvői szolgáltatásunkról!

Rendezvényhelyszín Balaton

Családi és baráti rendezvények

Ha születésnapodat, névnapodat, osztálytalálkozódat, leány- vagy legénybúcsúdat zártkörűen, családod vagy barátaid társaságában szeretnéd eltölteni… Ha egy kellemes hangulatú vacsora vagy féktelen bulizás keretében képzeled mindezt el… Gyere/gyertek el hozzánk, nézzétek meg, mit kínálunk Neked/ Nektek mind helyszín, mind étel, és ital tekintetében!

Tudjatok meg többet Családi és baráti rendezvények szolgáltatásunkról!

Siófok privát 40. születésnap

Céges rendezvények és konferenciák

Ha helyszínt keresel rendezvényednek, legyen szó akár konferenciáról, tárgyalásról, egy kellemes üzleti ebédről, vacsoráról vagy akár reggeliről is, nézd meg, mit ajánlunk Neked és cégednek! A helyszín önmagáért beszél, minden másról mi majd gondoskodunk.

Tudj meg többet Céges rendezvények és konferenciák szolgáltatásunkról!

Terembérlés Siófok árak bankett szék