Kék-fehér esküvői dekoráció

Kék esküvői kerekasztal dekoráció

Minden jegyespárnak más az elképzelése az esküvő színeit illetően. Ebben a blog bejegyzésben egy kék-fehér esküvői dekoráció fotóit mutatjuk be, melybe egy kis ezüstöt is becsempésztek.

Két alapszín: a kék és a fehér

Az ifjú pár megálmodta, a siófoki Florance pedig megvalósította. Két alapszínt kiválasztva, mely a kék és a fehér, így létrehozva egy nagyon hangulatos-, és bármilyen meglepő-, romantikus helyszínt is, hiszen sem a kék, sem a fehér nem a meleg színekhez tartozik. Az alábbi képeket megtekintve nem kétséges, milyen jól harmonizál egymással a két szín, milyen ütős a sötét és a világos szín egy térben. A dekoratőrök a két fő szín mellé még egy kis csillogót, méghozzá ezüstöt is hozzátettek, amely a szalvétagyűrű színében köszön vissza. Az asztalokon az alap textília fehér színű, melyre az asztali futók kék színben kerültek fel. Az amúgy is kényelmes bankett székeket,- melyet teljesen ingyenesen biztosítunk Nektek, ha nálunk tartjátok az esküvőtöket- fehér színű székszoknyával és az esküvő színeihez alkalmazkodó kék színű szék masnival tették egységessé. A főasztal mögött található háttérfalon lévő két szív-, mely az ifjú pár szerelmét hivatott szimbolizálni-, szintén kék és fehér színben pompázik. A végeredmény önmagáért beszél! A kék-fehér esküvői dekoráció egyszerűen szuper lett! Ha még bizonytalanok vagytok az esküvő színeit illetően, akkor érdemes számításba vennetek ezt az enteriőrt is.

Az esküvő helyszínéről készült néhány fotó, mely segíthet Nektek eldönteni, hogy beleillik-e az elképzeléseitekbe ez a két – a kék és a fehér- szín?!

Kék-fehér esküvői dekoráció a Szódában?

Kék-fehér esküvői dekoráció a Szódában? Igen!!! A fenti képek mind nálunk, a Szódában készültek. Az esküvő pont olyan jól sikerült, mint amilyen jó hangulatot tükröznek a belső enteriőrről elkészült fotók. Ha még nem találtátok meg a helyszínt, vegyétek fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben! Gyertek el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, nézzétek meg, mit kínálunk Nektek!

Tudjátok: Szerelem- Esküvő- Balaton -Szóda