Ketten a főasztalnál

Esküvői ülésrend ketten a főasztalnál dekorálása

Mindig nehéz kérdés az ültetés. Hogyan döntsünk, ha szüleink nem állnak szóba egymással vagy valamelyikünk édesapja vagy édesanyja nem élhette meg esküvőnk napját? Ekkor válasszátok bátran: „ketten a főasztalnál” elhelyezést.

Esküvői ülésrend a főasztal
Kép forrása

Sokan közületek lehet, hogy nem értenek vele egyet, hogy csak ketten legyetek a főasztalnál, mert ez nem hagyományőrző vagy esetleg valamelyik rokon megsértődik. Ezzel ellentétben ez az ültetési rend -a fent említett szomorú eseményeket leszámítva- egyre divatosabb manapság a házasulandók körében. Ti, ketten együtt, mint a közös életetek első közös vacsoráján, egymás mellett. A számotokra kedves és fontos embereket, mint a szüleitek, nagyszüleitek, testvéreitek… tudjátok magatok mellett, a lehető legközelebb. Ezt az ültetésben kifejezhetitek, hogy magatok mellett a legközelebb tudjátok, közvetlenül a főasztal mellett, de külön asztalnál.

Készültünk pár inspirációs fotóval, hogy megmutassuk, hogyan működhet „ketten a főasztalnál”, illetve, milyen jól dekorálható, milyen jó hangsúlyt kaphat:

A lényeg, hogy a Ti esküvőtök olyan legyen, mint amilyennek Ti szeretnétek. Ha Ti így képzelitek el, akkor tartsatok ki mellette, hisz így lesz a Ti „Nagy napotok”, pont olyan, mint amilyennek szeretnétek.

Nektek mi a véleményetek erről az ülésrendről?

Ha esetleg van saját fotótok, kérlek, osszátok meg velünk!

Ha helyszínt kerestek, gyertek, nézzetek körül nálunk. Kérjetek ajánlatot, néhány kattintással elérhető honlapunkon .

Tudjátok: Szerelem-Esküvő-Balaton-Szóda

Borítókép forrása